آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه بیف استروگانف

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بیف استروگانف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

۱ کیلوگرم فیله گوشت گوساله
۴ عدد پیاز متوسط
۳ قاشق غذاخوری آرد
۱ پیمانه قارچ خرد شده
۱۰۰ گرم خامه تتراپک
۱۰۰ گرم کره
۲ پیمانه استاک گوشت
روغن مایع به میزان لازم
سیب زمینی خلالی سرخ شده به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه بیف استروگانف

ابتدا از شب قبل فیله گوساله را به عرض یک‌و‌نیم و طول چهار سانتی‌متر برش دهید سپس همراه با یک‌چهارم پیاز‌های خلال شده و مقداری سویا سس و سرکه بالزامیک و پودر تخم گشنیز داخل یک ظرف مخلوط کرده و درون یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و آماده تفت دادن شود.

بعد گذشت ۱۰ ساعت و مزه‌دار شدن گوشت، مقداری روغن داخل تابه ریخته و گوشت‌ها را تفت دهید. بعد از گذشت چند ثانیه کره را به گوشت اضافه کنید.

وقتی گوشت‌ها شروع به تغییر رنگ کردند، مابقی پیاز‌ها را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. سپس منتظر بمانید تا آب پیاز‌ها تبخیر و نرم شوند.

قارچ‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید تا کمی نرم شوند. سپس آرد را اضافه و مواد را سریع هم بزنید. پودر سیر و فلفل را اضافه کرده و به میزان لازم نمک اضافه کنید.

در این مرحله استاک گوشت را اضافه کنید و منتظر بمانید تا آرد و کره و استاک قوام پیدا کرده و غلیظ شوند.

حرارت را ملایم کنید. با مقداری شیر خامه را رقیق کرده و به مواد اضافه کنید.

بعد از گذشت چند دقیقه و مخلوط شدن همه مواد با هم، زیر شعله را خاموش کرده و بیف استروگانف را در ظرفی مناسب با مقداری سیب زمینی خلالی سرو کنید.
طرز تهیه بیف استروگانف

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی