آموزش طرز تهیه بیسکوییت هویج بهمراه کرم پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای بیسکوییت:
1 پیمانه کره، سرد و مکعبی خرد شده
1 پیمانه شکر
3 پیمانه آرد
1 پیمانه ویا 100 گرم هویج خام، خیلی ریز خرد شده یا رنده شده
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
1 پنس نمک
1 پنس هل، پودر زنجبیل و پودر میخک(اختیاری)
برای کرم پنیری:
142 گرم پنیر ماسکارپونه در دمای اتاق
113 گرم ویا نیم پیمانه کره در دمای اتاق
1 پیمانه پودر شکر
طرز تهیه
در یک کاسه متوسط، همه موادو ورز بدین تا جمع و جور شه، سپس به دو قسمت تقسیم کنین و هرکدوم رو بین دولایه کاغذ روغنی، به کلفتی 5 میلی متر باز کنین، بعد با کاتر های دلخواه ببرین.بعد روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و 15 دقیقه بزارین فریزر. بعد دربیارین و بزارین فر گرم شده 190 درجه و 10-15 دقیقه بپزین تا کناره هاشون کمی قهوه ای شه.بعد روی سیم بزارین تا سرد شن. برای کرم، همه موادو داخل کاسه بزرگی، با همزن، با دور کند بزنین، وقتیکه همه چی مخلوط شد، با دور تند هم بزنین تا پوک و سبک شه.
داخل قیف ماسوره بریزین و روی نصف بیسکوییت ها بزارین، بعد با لیسک یا قاشق پخش کنین و بیسکوییت دیگه بزارین روش.
اون هویج هاهم شکری هستن که با کمی رویال آیسینگ، به روی بیسکوییت ها چسبونده.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه