آموزش طرز تهیه بیسکوییت ها با مغز کرم لیمویی یا نوتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای بیسکوییت ها:
300 گرم آرد
100 گرم شکر
2 زرده تخم مرغ
150 گرم کره سرد، مکعبی خرد شده
1 پنس نمک
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
–
برای کرم لیمویی:
20 گرم آرد
250 گرم شیر
3 زرده تخم مرغ
70 گرم شکر
پوست 1 لیمو رنده شده
آب 1 عدد لیمو ترش، ازون زردا که بزرگن، نداشتین 2 تا کوچک که سبزن
طرز تهیه
برای بیسکوییت ها، آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر الک شده رو داخل کاسه ای بریزین، کره رو اضافه کنید و چند دقیقه با همزن برقی بزنین، بعد زرده هارو اضافه کنین یکی یکی و هرسری هم بزنید تا مخلوط شه. حالا خمیر رو بردارین و روی سطح کار ورز بدین تا یکدست و نرم شه.داخل سلفون بزارین و حداقل 1 ساعت بزارین یخچال.
برای کرم لیمویی، زرده ها و شکر رو خوب با همزن برقی بزنین تا خامه ای شه، در طرف دیگه شیر و پوست لیمو رو روی حرارت قرار دهید و بجوشونین، حالا نصف مقدار شیر رو به آرامی به مخلوط زرده ها اضافه کنید و تند تند هم بزنید، بعد آرد الک شده رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا گلوله ای نمونه، حالا آب لیمو رو که از الک رد کردین رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد این مخلوط رو به نصف دیگه شیر که داخل قابلمس برگردونین و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و بجوشونین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه.
–
خمیر بیسکوییت رو به توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین و داخلشون 1 قاشق غذاخوری کرم لیمویی ، نوتلا، کارامل، دولسه دو لچ یا هر کرم دیگه بزارین و ببندین و گرد کنین و خیلی کم فشار بدین تا کمی صاف شن.برای تمیزی میتونین خمیر رو باز کنین و با کاتر دایره ببرین و روشون کرم دلخواه بزارین و بعد یک دایره دیگه روش بزارین و کناره هاشو بهم بچسبونین.
روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، با فاصله بچینین و در فر گرم شده 180 درجه، حدود 20 دقیقه بپزین تا کمی روشون طلایی شه.
نکته: میتونین به کرم مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و شکلاتی شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه