آموزش طرز تهیه بیسکویت کرمدار دورنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم کره نرم در دمای اتاقحدود 1/2 پیمانه روغن زیتون یا مایعحدود 1 پیمانه پودر شکر1 تخم مرغ1 قاشق مرباخوری وانیل شکردار3ونیم الی 4 پیمانه آرد
پودر کاکائو(اختیاری)
–
طرز تهیه
پودر شکر و کره نرم رو ورز بدین تا مخلوط شن، روغن و تخم مرغ رو اضافه کنین و مخلوط کنین، وانیل و آرد هم اضافه کنین و ورز بدین(میتونین نصف خمیر پودر شکلات اضافه کنین تا کاکائویی شه) (آرد رو پیمانه پیمانه اضافه کنین)خمیر نه نرم نه سفت میشه.
خمیر رو روی فویل به کلفتی نیم سانتیمتر باز کنین با وردنه، بعد با هر شکلی خواستین ببرین و روی کاغذ روغنی که کمی روغن مالیدین، با فاصله بچینین، بعد با سیخ چوبی روشون رو سوراخ سوراخ کنین، و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا کمی رنگش مایل به صورتی شه.
بین بیسکویت ها نوتلا یا … بمالین.
این بیسکویت هارو میتونین تا چند هفته در ظرف بسته نگه دارین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه