آموزش طرز تهیه بیسکویت نمکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد ……………… 500 گرم
کره …………….. 200 گرم
تخم مرغ …………. 2 عدد
شکر …………….. 20 گرم
نمک ……………… 15 گرم
سیاه دانه ………… 2 قاشق غذاخوری
کنجد …………….. 2 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم روی بیسکویت:
زرده ی تخم مرغ ….. به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد را در ظرفی ریخته سپس کره ، تخم_مرغ ، شکر ، نمک ، سیاه_دانه و کنجد را اضافه کرده و همه ی مواد را خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به وسیله ی وردنه باز کرده و با قالب دلخواه بیسکویت، قالب می زنیم و در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی درون آن انداخته ایم می چینیم و روی آن ها را کاملا به زرده ی تخم مرغ آغشته می کنیم و روی بیسکویت ها را در صورت دلخواه نقش می اندازیم و درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا بیسکویت ها بپزد و روی آن ها طلایی شود.
.
شیرینانه: در دستور اصلی از 2 قاشق غذاخوری خشخاش تیره هم استفاده شده است که همراه با کنجد و سیاه دانه به مواد دیگر اضافه می شود در صورت دسترسی می توانیم استفاده کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه