آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه بیسکویت بدون گلوتن با شکلات

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بیسکویت بدون گلوتن با شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای 15 بیسکویت : 150 گرم کره بدون نمک, تکه تکه شده و نرم شده در دمای اتاق – 75 گرم(1/3 پیمانه )پودر شکر – 150 گرم(حدود 1 و 1/2 پیمانه)آرد بادام – 75 گرم(2/3 پیمانه) آرد برنج
برای شکلات : 100 گرم شکلات(ترجیحا 65% تا 70%)

طرز تهیه

فر رو در دمای 170 درجه بزارین، کره و پودر شکر رو با همزن خوب بزنین، آرد بادام و برنج رو روش الک کنین، با اسپاتولا و یا چنگال، بصورت فولد کردن، مواد رو زیر و رو کنین. بعد با دست ورز بدین تا اینکه نرم بشه. دوس داشتین میتونین تا 2 روز بزارین یخچال و 15-20 دقیقه قبل از استفاده ازش، از یخچال دربیارین یااینکه بدون گذاشتن به یخچال برین مرحله بعد. خمیر رو بین دو کاغذ فر بزارین و با کمی آرد برنج، با وردنه اونو به نازکی5 میلی متر باز کنین، بیسکویت هارو با اسپاتولای آغشته به کمی آرد بزارین توی سینی فر با کاغذ. باچنگال سوراخشون کنین، 20-25 دقیقه بپزین، تااینکه خیلی کم رنگی شن، این نوع بیسکویت معمولا هیچ نباید کناره هاشم قهوه ای بشه. تا 1 ماه درون ظرف بسته میشه در یخچال نگهداریش کرد.✏شکلاتم بصورت بن ماری ذوب کرده و بیسکویت هارو نصفه توش کنین و بزارین روی کاغذ سرد شه
طرز تهیه بیسکویت بدون گلوتن با شکلات

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی