آموزش طرز تهیه بیسکویت استارباکس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ……………………. 150 گرم(هم دما با اتاق)
زرده ی تخم مرغ ……. 2 عدد
پودرشکر …………….. 100 گرم
آب ……………………. 1 قاشق غذاخوری
وانیل …………………. 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ………… نصف قاشق چای خوری
آرد ……………………. 300 گرم
پودر دارچین ………… 1 قاشق مرباخوری
شکلات چیپسی …….. نصف لیوان
مغز گردو …………….. 1 لیوان(خرد شده)
طرز تهیه
کره ی نرم را در ظرف مناسبی ریخته و زرده های تخم_مرغ را به آن اضافه کرده و با همزن به خوبی می زنیم تا یکدست شود سپس پودر شکر را اضافه کرده و دوباره مواد را با هم می زنیم. آب ، وانیل و پودر دارچین را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را با دست با هم مخلوط کرده و خمیر کوکی را ورز می دهیم. در آخر شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای خرد شده و مغز گردو ی خرد شده را به خمیر اضافه کرده و دوباره خمیر را ورز می دهیم. خمیر بیسکویت را روی سلفون قرار داده آن را به شکل استوانه ای به قطر 3 تا 4 سانتی متر، رول می کنیم و سلفون را کاملا دور آن می پیچیم و به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را از سلفون خارج کرده و آن را برش هایی به اندازه ی یک سانتی متر می زنیم و برش ها را درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده ایم، با فاصله کنار هم می چینیم. سینی فر را به مدت حدود 12 تا 13 دقیقه درون فری که آن را از قبل با دمای 160 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. بیسکویت های شکلاتی ، دارچینی و گردویی را بعد از این که کاملا خنک شد از سینی فر خارج کرده ودر ظرف مورد نظر می چینیم و در کنار چای ، قهوه و یا شیر ، سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه