آموزش طرز تهیه بیسکوتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ……………….. 4 فنجان قهوه خوری
بیکینگ پودر …….. 1 قاشق مرباخوری
نمک ………………. نوک قاشق چای خوری
کره ……………….. 125 گرم(هم دما با اتاق)
شکر ………………. 1 لیوان
تخم مرغ …………. 3 عدد(بزرگ)
وانیل ……………… 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو ………. 2 قاشق غذاخوری پُر
مغز فندق ………… 1 فنجان قهوه خوری(خرد شده)
.
مواد لازم روی بیسکوتی:
شکلات تخته ای سفید …………. به مقدار لازم(به روش بن ماری ذوب شده)
طرز تهیه
آرد را در ظرف مناسبی ریخته و بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری کره ، شکر و یکی از تخم_مرغ ها را به خوبی با هم می زنیم سپس تخم مرغ دوم را اضافه کرده و دوباره همه ی مواد را به خوبی با هم می زنیم سپس تخم مرغ سوم را به همراه وانیل و پودر کاکائو اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی هم می زنیم و با هم مخلوط می کنیم. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط شود سپس مغز فندق خرد شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر چسبنده ای حاصل شود. به وسیله ی یک لیسک، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با کمک لیسک هر دو قسمت را روی کا غذ روغنیی که کف سینی فر قرار داده ایم، با فاصله ی حدود 3 سانتی متر از هم پهن می کنیم طوری که هر قسمت از خمیر، به شکل مستطیلی به عرض حدود 4 سانتی متر و ارتفاع یک سانتی متر باشد. چون خمیر حالت چسبناک دارد بهتر است تمام مراحل پهن کردن خمیر روی کاغذ روغنی را به وسیله ی لیسک انجام بدهیم. سینی فر را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس بیسکویت بیسکوتی را از فر خارج کرده و وقتی از حرارت افتاد و به وسیله ی یک چاقوی تیز، از طول آن را برش هایی به عرض یک سانتی متر می زنیم. با هر دو تکه ی بیسکوتی این کار را انجام می دهیم. بیسکوتی های برش خرده را همان جا روی کاغذ روغنی به پهلو کنار هم می چنیم و دوباره سینی فر را به مدت 35 دقیقه درون فر 150 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بیسکوتی ها ترد و برشته شود سپس از فر خارج کرده و روی آن را با شکلات تخته ای سفید مذاب تزیین کرده و در کنار چای ، شیر یا قهوه ، سرو می کنیم.
.
شیرینانه: زمان پخت دوم بیسکوتی ها با توجه به علاقه ی ما به میزان تردی بیسکویت قابل تغییر است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه