آموزش طرز تهیه بوریتوی گوشت و لوبیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز 1 عدد
روغن به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۹۰۰ گرم
پودر زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل چیلی ۱/۴ قاشق چای خوری
اورگانو خشک ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
سس گوجه مکزیکی ۶۰۰ گرم
پوره لوبیا ۸۰۰ گرم
پنیر چدار ۳/۴ پیمانه
نان ترتیلا ۱۲ عدد
گشنیز ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
1. از قبل فر رو با حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط، پیاز رو تا نرم بشه، بپزید. گوشت رو اضافه کنید و تا مغزپخت بشه، بپزید. پودر زیره، فلفل چیلی و اورگانو رو به همراه نمک اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. دو سوم سس گوجه مکزیکی رو اضافه کنید و بذارید مواد برای ۵ دقیقه قل بزنه. اگه ترکیب خیلی غلیظ شد، کمی آب به اون اضافه کنید.
3. در این میان پوره لوبیا رو در قابلمهای روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. پنیر رو به اون اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا پنیر آب بشه. قابلمه رو از روی حرارت بردارید.
4 . برای آماده کردن بوریتوها، نانها رو برای ۱ دقیقه در مایکروفر گرم کنید. مقداری از ترکیب پوره لوبیا روی هر نانها بمالید، مقداری از ترکیب گوشت روی اونها بذارید. گوشههای نانها رو از ۲ طرف به داخل برگردونید و بعد نانها رو از یک طرف بپیچید. بوریتوهای آماده شده رو در قالب بچینید، روی اونها رو با فویل آلومینیومی بپوشونید و در فر گرم نگه دارید.
5. برای سرو یک سوم سس گوجه باقیمانده رو روی بوریتوها بریزید، کمی پنیر چدار روی اون ها پخش کنید و تا پنیر آب بشه در فر بذارید.
6. برگ های گشنیز رو روی بوریتوها بریزید و اونها رو فورا سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه