آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه بورک گوشتی اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورک گوشتی اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

خمیر یوفکا را درمنزل تهیه کرده ویا آماده اش رابخرید(من آماده خریدم)
300 گرم گوشت چرخکرده گوسفندی یا گوساله بنا به سلیقه شخصی
2 عدد پیاز
500 گرم اسفناج
نمک فلفل سیاه وفلفل قرمز دانه درشت
رب گوجه فرنگی
پنیر رنده شده
روغن (هر نوع دلتان خواست )

طرز تهیه

گوشت چرخ کرده با 1 قاشق غذاخوری روغن را با پیاز ریز خرد شده خوب تفت داده نمک فلفل وفلفل قرمز ورب گوجه فرنگی بزنید .پیاز دوم را خرد کرده با 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید واسفناج را ریز خرد کنید واضافه کنید ونمک وفلفل سیاه بزنید .سینی فر را چرب کرده 5 عدد یوفکا رابه ترتیب در سینی قرار داده ورویشان را با برس روغن مالیده وروی یوفکای پنجم مواد اسفناج را رویش پخش کرده و1 قاشق غذاخوری پنیر می پاشیم و پنج عدد یوفکای دیگر را قرار داده وباز هر یوفکا را با برس روغن مالیده وروی یوفکای پنجم مواد گوشتی را گذاشته وپنیر می پاشیم و5 عدد یوفکای آخر را با برس روغن مالیده وروی هم قرار داده و در آخر رویش زرده تخم مرغ مرغ ماليده با كنجد و سياه دانه تزيين ميكنيم و در فر 200 درجه حدود 35 دقيقه ميپزيم
طرز تهیه بورک گوشتی اسفناج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی