آموزش طرز تهیه بورک گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ …………….. 1 عدد
ماست ………………… 1 قاشق سوپ خوري
سرکه …………………. 2 قاشق سوپ خوري
نمک …………………… 1 قاشق مرباخوري
آب ولرم ………………. 1 ليوان
آرد …………………….. 500 گرم
مواد لازم داخل بورک:
گوشت ………………… 500 گرم
پياز ……………………. 1 عدد
جعفري خرد شده …….. به مقدار دلخواه
نمک و فلفل …………… به مقدار لازم
طرز تهیه
تخم مرغ، ماست، سرکه و نمک را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط مي کنيم. آب و آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير به دست نچسبد. روي خمير را پارچه ي تميزي کشيده و اجازه مي دهيم 20 دقيقه استراحت کند. در ظرف ديگري گوشت، پياز ريز خرد شده، جعفري خرد شده، نمک و فلفل را ريخته و خوب مخلوط مي کنيم و کاملا ورز مي دهيم. خمير را به 16 قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را به وسيله ي يک وردنه به بزرگي يک پيش دستي باز مي کنيم و روي 8 عدد از خميرها را با مواد گوشتي کاملا مي پوشانيم و کمي از لبه هاي خمير را خالي مي گذاريم و 8 خمير ديگر را روي اين خميرها برگردانده و لبه هايشان را به هم محکم مي کنيم. دو طرف بورک ها را در روغن داغ سرخ مي کنيم طوري که نان بورک ها طلايي و برشته شود و مواد گوشتي داخل بورک هم بپزد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه