آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک غنچه گل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورک غنچه گل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

وفکای مستطیلی دالیا 12 عدد
پنیر سفید برای وسط یوفکا به مقدار لازم
جعفری خردشده برای وسط یوفکا به مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال 1 عدد
روغن زیتون برای رومال 1 قاشق سوپ خوری

مواد سس :

آرد 1 قاشق سو پخوری سرپر
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
سرکه انگور 1 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
آب یک چهارم پیمانه

طرز تهیه

ابتدا مواد سس را مخلوط کرده و سس را کنار بگذارید.
نان یوفکای دالیا را روی سطحی صاف بگذارید و با دو انگشت وسط آن را جمع کرده و به دور خود بچرخانید تا یوفکا به شکل غنچه گل درآید.
سپس از سس تهیه شده روی آن بریزید و از مخلوط پنیر و جعفری در وسط آن قرار دهید و کناره های یوفکا را به سمت داخل و روی گل ببندید.
سپس آن را برعکس کنید و در قالب مافین که قبلا چرب کرده اید قرار دهید.

بقیه بور کها را نیز به همین ترتیب درست کرده و در قالب بگذارید.
با زرده تخم مرغ و روغن زیتون رومال کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید تا وقتی که روی بورک ها طلایی شود.
طرز تهیه بورک غنچه گل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی