آموزش طرز تهیه بورک خانگی ساده و خوشمزه بدون خمیر مایه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 لیوان آرد
2ونیم استکان آب(هر استکان حدود نیم پیمانه هستش)
3 قاشق چایخوری نمک
–
1 استکان روغن مایع(هر استکان حدود نیم پیمانه هستش) برای بین لایه های خمیر
–
برای توش:
250 گرم گوشت چرخ کرده
3 پیاز
نیم بسته جعفری
نمک و فلفل
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه
پیازهارو مکعبی خرد کنین، با روغن زیتون یا مایع تفت بدین، گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل هم اضافه کنین و بپزین.از روی شعله بردارین و جعفری رو هم اضافه کنین.
آرد، نمک و آب رو مخلوط کنین و ورز بدین، این خمیر رو با دستمال یا حوله نم، بپوشونین و حدود 2 ساعت بزارین بمونه در دمای اتاق.خمیر رو به شکل استوانه بزرگ دربیارین و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنین، و هر قسمت رو با کمک وردنه حدود 15-20 سانتیمتر باز کنین، بعد یک تابه بزرگ روغن بمالین و 4 تا از این خمیر های باز شده رو یکی یکی بزارین توی تابه و بین هر کدوم هم روغن مایع و یا کره بمالین، بعد مواد داخل بورک رو که حاضر کردین رو روش بزارین و 4 تا خمیر باز شده دیگه رو هم روش بزارین و باز هم بینشون روغن یا کره بمالین و بعد بزارین روی شعله کم و بپزین هر دو طرفشو
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه