آموزش طرز تهیه بقچه های گوشت با کرپ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کرپها (12 عدد):
1 پیمانه آرد
2/3 پیمانه شیر سرد
2/3 پیمانه آب
3 تخم مرغ
1 پنس نمک
3 قاشق غذاخوری کره آب شده
برای مواد گوشتی (برای 8 کرپ):
500 گرم گوشت چرخ کرده
فلفل دلمه ای یا فلفل قرمز یا سبز، مکعبی خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 پیمانه گردو خرد شده
نمک، فلفل سیاه و…
4 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
3 پیاز یا بیشتر، مکعبی خرد شده
برگهای پیازچه که 1-2 دقیقه داخل آب گرم نگه داشتین
طرز تهیه
همه موادو با همزن بزنین، 25 دقیقه بزارین یخچال، سپس یک تابه بزرگ نچسب رو گرم کنین و 1 ملاقه از مخلوط بریزین داخل تابه و پخش کنین تا نازک شه خوب، همینکه روش شروع کرد به پف کردن، برگردونین تا اونیکی طرفشم سرخ شه.بقیه مخلوط رو به این صورت بپزین.داخل 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، فلفل رو روی حرارت ملایم تفت بدین تا نرم شن، بعد از روی حرارت بردارید. سپس در یک تابه دیگه، پیاز و گوشت رو بهمراه 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین و بپزین.رب هم اضافه کنین و تفت بدین.ادویه جات، فلفل های تفت داده شده، گردو ها و جعفری رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
فر رو در دمای 200 درجه بزارین و داخل کرپها، مواد گوشتی رو بزارین و با برگها ببندین، بعد چند دقیقه داخل فر بزارین و گرم سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه