آموزش طرز تهیه بقچه خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
خرما 300-200 گرم
کره 100 گرم
شیر 100 میلی لیتر
روغن 1 قاشق سوپ خوری
آرد 300 گرم
گردو 100 گرم
مواد رومال
زعفران 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
پودر پسته و کنجد (برای تزئین) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا شیر را روی حرارت قرار داده تا فقط ولرم شود.
2-از روی حرارت برداشته, کره و روغن را اضافه کرده. هم زده و در آخر آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
3-خمیر را یک ساعت استراحت میدهیم, و پس از آن خمیر را روی تخته کار باز کرده و به صورت مربع های۴*۴ برش میدهیم و خرماهایی که هسته اش را در آورده و گردو گذاشته ایم, وسط آن میگذاریم.
4-دو طرف خمیر را روی هم قرار داده و با زعفران و زرده تخم مرغ رومال میکنیم.
5-با پودر پسته تزیین کرده و سینی را در طبقه ی وسط فر با درجه ی ۱۶۰ سانتی گراد, به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه بپزید.
سایر نکات
در صورت تمایل مقداری کنجد روی بقچه ها بپاشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه