آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بقچه خرما

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بقچه خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

خرما 300-200 گرم
کره 100 گرم
شیر 100 میلی لیتر
روغن 1 قاشق سوپ خوری
آرد 300 گرم
گردو 100 گرم

مواد رومال

زعفران 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
پودر پسته و کنجد (برای تزئین) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا شیر را روی حرارت قرار داده تا فقط ولرم شود.

2-از روی حرارت برداشته, کره و روغن را اضافه کرده. هم زده و در آخر آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

3-خمیر را یک ساعت استراحت میدهیم, و پس از آن خمیر را روی تخته کار باز کرده و به صورت مربع های۴*۴ برش میدهیم و خرماهایی که هسته اش را در آورده و گردو گذاشته ایم, وسط آن میگذاریم.

4-دو طرف خمیر را روی هم قرار داده و با زعفران و زرده تخم مرغ رومال میکنیم.

5-با پودر پسته تزیین کرده و سینی را در طبقه ی وسط فر با درجه ی ۱۶۰ سانتی گراد, به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه بپزید.

سایر نکات

در صورت تمایل مقداری کنجد روی بقچه ها بپاشید.
طرز تهیه بقچه خرما

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی