اين لقمه هاي خوشمزه را ميتوانيد به عنوان يك غذاي سبك ، ميان وعده براي كودكان و يا يك پيش غذاي مجلسي سرو كنيد…
مواد لازم برای 10 عدد
- سیبزمینی :10 ورق
- گوشت چرخکرده گوساله:350 گرم
- ادویه مخلوط: دو قاشق چایخوری سرخالي
- گوجهفرنگی گیلاسی:5 عدد
- پنير پيتزا : به مقدار لازم
- 1-2 قاشق روغن زيتون
طرز تهیه
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
سیب زمینی ها را به صورت ورقه هاي كلفت خرد كنيد و 5 الی 8 دقیقه با آب نمک روی حرارت میگذارم سپس آبكش كنيد.
(سيب زميني هاي آبكش را به عنوان سيب زميني نيمه آماده ميتوانيد در فريزر هم نگهداري كنيد )
وقتي سيب زميني ها خنك شدند ، روي آنها را مثل سيب زميني خلالي برش بزنيد طوريكه كه خلال ها از هم جدا نشوند.
کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید. سیبزمینیها را با فاصله درون سینی بچینید و روي آنها را با برس روغن زيتون بماليد و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند.
در فاصله برشته شدن سيب زميني ها، در یک کاسه متوسط، گوشت و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل مینیبرگر حالت دهید و 16 عدد درست کنید. در تابه، روی حرارت ملایم، برگرها را سرخ کنید و سپس آنها را روی دستمال کاغذی حولهای بچینید تا روغنشان گرفته شود.
سيب زميني ها را از فر خارج كنيد.
برگرها را روی سیبزمینیها قرار دهید. روی آن پنیر پيتزاو یک نیمه گوجهفرنگی بگذارید و دوباره در فر قرار دهيد تا پنيز پيتزا ذوب شده و گوجه ها هم كمي برشته شوند و سپس از فر خارج كرده و نوش جان کنید.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه