آموزش طرز تهیه برگر دوبل با پنیر چدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شما هم حتما برگرفروشیهای محبوب خودتان را در شهر سراغ دارید، اما گاهی یک برگر خانگی جور دیگری به بدن میچسبد. در ادامه مطلب طرز تهیه برگر دوبل با پنیر چدار را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا آن را میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه برگر دوبل با پنیر چدار
۲ پیاز متوسط
۳ قاشق غذا خوری مایونز
۱ قاشق غذا خوری ترشی شیرین خرد شده
۲ قاشق چایی خوری خردل زرد
۱ قاشق غذا خوری کچاپ
۲ قاشق چایی خوری شکر
یک چهارم قاشق چایی خوری سُس سویا
یک چهارم قاشق چایی خوری زرد چوبه
نان برگر ۳ بخشی یا نان برگر حجیم برای برش ۳ بخشی
۴۰۰ گرم گوشت گاو، گردن یا شانه چرخ شده
نمک و فلفل سیاه تازه
۲ برش پنیر پرورده یا پنیر چدار
برگ کاهوی سالادی به مقدار کافی
۶ برش گوجه تازه
۸ برش خیار شور
طرز تهیه برگر دوبل با پنیر چدار
یکی از پیازها را نصف کنید. نصف اول آن را ریز کنید و آنها را روی دستمال کاغذی دولایه داخل مایکروویو قرار دهید و با انرژی کم برای ۱۰ دقیقه مایکروویو کنید تا رطوبتشان برود ولی قهوهای نشوند. سپس کنار بگذارید.
همزمان، نصف دوم پیاز را هم از وسط نصف کنید، و یکی از ربعها را از لایه لایه برش بزنید و آنها را کنار بگذارید.
ربع باقی مانده پیاز را با رنده ریز ریز کنید. پیاز رنده شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. مایونز، ترشی شیرین، خردل، کچاپ، شکر، سس سویا و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند. در آخر فلفل سیاه هم روی آن بپاشید.
اگر نان برگر ۳ تکه در مغازهها نیافتید، با یک چاقوی تیز و نازک، به دقت نان برگر حجیم را به سه لایه برش بزنید.
حالا نوبت به پختن گوشت میرسد. میتوانید آن را روی گریل یا درون تابه بپزید. گوشت را به ۴ بخش تقسیم کنید. آنها را پهن کنید طوری که ۴ دایره نازک شکل گیرد.
بعد از اضافه کردن چاشنی نمک و فلفل به برگرها، ۲ تا از آنها را روی سطح داغ گریل یا تابه بگذارید و به اندازه کافی بپزید، طوری که یک طرفشان خوب بپزد و تیره شود، ولی نسوزد. سپس با دقت آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم بپزد و همزمان یک برش پنیر روی هر یک از آنها بگذارید.
سطوح نان که داخل برگر قرار میگیرند را روی سطح آشپزی (تابه یا گریل) بگذارید تا برشته و تُرد شوند و به رنگ قهوهای در آیند. پس از این دیگر کار آشپزی ما برای یک برگر تمام شده است و به سراغ چیدن لایهها روی هم میرویم.
برای چیدمان صحیح چنین میکنیم: ابتدا لایه زیرین نان را داخل بشقاب میگذاریم، سپس یک چهارم سس را روی آن پخش میکنیم.
نیمی از پیازهای تازه را روی آن میریزیم و سپس یک چهارم کاهوی خرد شده و برشهای گوجه را به آن اضافه میکنیم. حالا وقت گذاشتن برگری است که روی آن پنیر گذاشته بودیم و بالای آن لایه وسطی نان را میگذاریم و بقیه سس را روی این لایه نان پخش میکنیم.
بعد خیارشورها را روی آن میچینیم، یک برگر گوشت دیگر بالای آن میگذاریم و پیازهای خشک شده داخل مایکروویو را روی آن پخش میکنیم، در آخرهم مقداری کاهوی دیگر روی آن میریزیم و برگر را میبندیم. غذا آماده سِرو است.
دستورپخت و مواد ما برای پخت دو برگر بود. میتوانیم این فرآیند را با مواد بیشتر برای پختن برگرهای اضافه تکرار کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه