آموزش طرز تهیه برنج سرخ کرده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
برنج (ایرانی) 1 پیمانه
آب ولرم 4 پیمانه
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا برنج روشسته و سپس با آب ولرم یه شب خیس میکنیم.وکمی نمک بهش میزنیم.خیلی کم.
2-برنج رو توی آبکش میریزیم تا آب اضافه ش گرفته بشه.وداخل یخچال میزاریم بمدت ۲ساعت.
3-حالا یه تابه بزرگ را روی گاز میزاریم تاخوب داغ بشه ولی دود نکنه .برنج رو خیلی کم اندازه ی یه مشت کوچیک داخلش میریزیم کمی نمک روش میپاشیم.
4-ابتدا شعله گاز تقریبا زیاده وبعد ازینکه برنج شروع به پف کردن وحرکت توتابه کرد شعله رو کم میکنیم ومرتب هم میزنیم تا همه یکدست سرخ شه وپفکی بشه.اگه همزدنتون سریع نباشه برنج سفت میشه.
5-وقتی رنگ برنج طلایی روبه نارنجی رفت تو یه سینی خالی میکنیم وسریه بعدی رو سرخ میکنیم.وقتی همه روسرخ کردیم صبر میکنیم تا خنک شه اونوقت تو یه شیشه یا قوطی که درش کیپ بشه میریزیم تا نم نگیره.
سایر نکات
اگه برنجتون از نوع علی کاظمی که یکی از ارقام برنج گیلانه باشه خوش طعم تر وپفکی تر میشه.
از برنج خارجی استفاده نکنین.
حتما آب ولرم باشه.نباید داغ یاسرد باشه.
مقداربرنجی که تو تابه میریزین خیلی مهمه.نباید زیاد باشه که رو هم قرار بگیرن.
تابه هم حتما باید داغ باشه.
اگه این نکات رو رعایت کنین حتما برنج خوبی خواهید داشت.
این برنجو برای دوشاب برنج هم استفاده میکنن.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه