آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه برنجک (بهار دونه)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه برنجک (بهار دونه) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

برنج 1 کیلوگرم
آب به مقدار لازم
رنگ خوراکی چند قطره
برنج پخته یا خشک شده 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب نارنج (آبلیمویا جوهر لیمو) 2 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا برنج ایرانی رو چند ساعت خیس میکنیم بعد با آب فراوان می پزیم کاملا مغز پخت بشه ، بعد داخل آبکش ریخته و با فشار کم آب کشی میکنیم خیلی آب می ریزیم روی برنج آبکش شده و اصلا نباید فشاری روی برنج باشه که له نشه ،بعد روی سفره جلوی آفتاب دون دون می ریزیم تا بهم نچسبه و خشک بشه ،اگر بخواهم رنگی درست کنیم ،موقعی که میخواهیم بپزه چند قطره رنگ خوراکی ریخته تا رنگ به خورد برنج برود.

2-ابتدا در ماهی تابه کوچک روغن فراوان ریخته ،بعد از اینکه روغن داغ شد صافی رو داخل ماهیتابه گذاشته و قاشق قاشق برنج خشک شده رو اضافه میکنیم بیشتر نریزید چون باعث میشه برنج هنوز باز نشده بسوزه ،بعد سرخ شدن داخل ظرف دیگه بریزید ،روغن هم اگه داغ نباشه ،خوب پف نمیکنه

3-حالا یک پیمانه سر صاف شکر و نصف پیمانه آب و دو قاشق آب نارنج رو روی حرارت گذاشته تا شکر غلیظ و قوام بیاید ، بعد غلیظ شدن شیره غلیظ رو با برنج سرخ شده مخلوط کرده و داخل سینی پهن میکنیم و با دست خیس تند و سریع فرم و فشرده میکنیم بعد از کمی خنک شدن بشکل لوزی برش میزنیم .

سایر نکات

1-حتما برنج های آبکش شده روی سفره خشک بشن چون میچسبه و زود بعد خشک شدن جدا میشه
2-حتما به شیره، آب نارنج یا آب لیمو یا جوهر لیمو بزنید در غیر این صورت شکرک میزنه.
3-کنار دستتون یک کاسه کوچیک آب سرد باشه که چند قطره از شیره بریزید تا ببینید قوام آمده یا نه.
4-موقعی که برنجک رو ریختید داخل سینی چرب شده،کنار دستتون یک ظرف آب سرد باشه تا تند تند دستتونو خیس کنید تا به دستتون نچسبه
طرز تهیه برنجک (بهار دونه)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی