آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه برش شیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه برش شیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری پودر قند
نصف لیوان ماست (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان روغن مایع
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
4 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای کرم:
1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، می تونید از پودر خامه استفاده کنید)
1 قاشق غذاخوری عسل
2 پاکت شکلات آب شده (160 گرم) برای برش های شیری

طرز تهیه

برای کیک تخم مرغ و پودر قند را خوب هم بزنید سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید مواد خشک را اضافه کنید و کمی هم بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_10 دقیقه بپزید. اگر حس کردین که کیک داخل فر شروع به پف کردن کرد در فر را باز کنید و 5 ، 10 ثانیه صبر کنید. سپس در فر را ببندید. با اینکار پف کیک میخوابد و کیک نازکی میشود. در این فاصله کرم را آماده کنید. پودر کرم شانتی و خامه را خوب هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس عسل را اضافه کنید و کمی هم بزنید کرم آماده است. کیک را از فر بیرون آورید سپس از وسط نصف کنید و هر تکه را برش های بلند و مساوی بزنید. کرم را روی تکه کامل کیک بمالید و کیک های برش زده را روی کرم بچینید و سپس با چاقو برش بزنید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید. سپس به دلخواه در شکلات آب شده بزنید و کمی صبر کنید تا شکلات سفت شود و سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه برش شیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی