آموزش طرز تهیه برشتوک فندق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
روغن ۳۵۰ گرم
پودر قند ۵۰۰ گرم
مغز فندق۴۰۰ گرم
آرد سفید ۵۰۰ گرم
هل ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن بریزید تا رنگ آرد، خرمایی شود.
2-مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم بزنید
3-سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه کنید.
4-ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن کنید تا کاملاً سرد شود.۵
5-پس از آن می توانید به شکل لوزی برش بزنید و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه