آموزش طرز تهیه برشتوک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برشتوک از شیرینیهای سنتی و اصیل ایرانی است که با آرد و بدون نیاز به فر درست میشود. ما ایرانیها معمولا در مجالس سوگواری از این شیرینی برای پذیرایی مهمانها زیاد استفاده میکنیم. نزدیک به شبهای احیا هستیم، اگر مجالسی دارید، میتوانید با برشتوک خانگی پذیرای مهمانهایتان باشید. بنابراین با ما همراه باشید!
مواد لازم
300 گرم پودر قند
350 گرم آرد گندم
220 گرم آرد نخودچی
220 گرم روغن جامد
1 قاشق سوپخوری پودر هل
2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
150 گرم شکلات سوربن
150 گرم شکلات سفید
یک پیمانه پسته خلال شده
طرز تهیه
ابتدا پودر قند و آرد گندم را الک کنید و داخل یک تابه ریخته و روی حرارت تفت دهید تا خامی آنها گرفته شود. بلافاصله بعد این که بوی آنها درآمد، از روی حرارت بردارید.
آرد نخودچی را هم الک کرده و جداگانه تفت دهید و به آرد گندم اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید.
روغن جامد را اضافه کرده و پس از ذوب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، آن را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا مواد نیمه گرم شوند.
در ادامه پودر هل و پودر کاکائو را به حلوا اضافه کنید. 2 عدد کاغذ روغنی برداشته و به وسیله یک وردنه حلوا را به ضخامت 2 سانتیمتر بین دو کاغذ پهن کنید.
بعد از این که خمیر کمی خودش را گرفت، شکلات سفید و قهوهای را در دو ظرف جداگانه ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا کاملا ذوب شوند. سپس شکلاتهای ذوب شده را به صورت جداگانه روی خمیر ریخته و با یک قاشق صاف کنید.
بعد از بسته شدن شکلاتها، خمیر را به صورت لوزی لوزی برش دهید و با مقداری خلال پسته روی حلوا را تزیین کنید.
نکات نگهداری برشتوک
برشتوکها را داخل یک ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشوند.
برای مصرف طولانی مدت، برشتوکها را داخل یخچال نگهداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه