آموزش طرز تهیه براونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره : ۱۴۰ گرم که به دمای محیط
شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم
شکر : ۱ پیمانه معادل ۲۰۰ گرم
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل : ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد
آرد : ۲/۳ پیمانه معادل ۸۵ گرم
پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری پر
آب داغ : ۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه : ۱ قاشق چایخوری
خامه رقیق : ۱۵۰ گرم
شکلات کم شیرین برای روی براونی : ۱۵۰ گرم
طرز تهیه براونی :
۱- آرد و پودر کاکائو و نمک رو با هم قاطی کنید و الک کنید
فر را روشن کنید و روی درجه ۱۷۵ بذارید تا گرم شه
کف و دیواره های قالب گرد یا چهارگوش رو کاغذ بذارید.
۲- پودر نسکافه رو با ۲ قاشق آب جوشی که دارید حل کنید و کنار بذارید.
در کاسه بزرگی کره و شکر رو خوب هم بزنید تا حدی که کاملا صاف و نرم شه ، بعد تخم مرغ ها و وانیل و نسکافه رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شن.
۳- حالا شکلات تلخی که دارید ، به روش غیر مستقیم (طبخ بن ماری) آب کنید و به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
در این مرحله مخلوط آرد و پودرکاکائو و نمک رو به مواد اضافه و فقط در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شن.
۴- بعد در قالب ریخته و در طبقه وسط فر با درجه ۱۷۵ به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید.
وقتی از فر بیرون آوردید ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی ولرم شه ، از قالب خارج کنید.
طرز تهیه گاناش :
برای روی این براونی ۱۵۰ گرم خامه رقیق رو در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بذارید ، وقتی خواست بجوشه حرارت رو خاموش کنید و ۱۵۰ گرم شکلات کم شیرین رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شده و با خامه ترکیب شه ، کمی که خنک شد بریزید روی براونی و داخل یخچال بذارید تا کمی خودش رو بگیره.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه