آموزش طرز تهیه براونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ ……………… 3 عدد(هم دما با اتاق)
کره …………………….. 125 گرم
شکلات تخته ای ……… 160 گرم
شکر …………………… 250 گرم
آرد …………………….. 150 گرم
پودر کاکائو …………… 2 قاشق غذاخوری
وانیل ………………….. 1 قاشق چای خوری
.
مواد لازم سس گاناش روی براونی :
خامه ………………….. 100 گرم
شکلات تخته ای …….. 40 گرم
طرز تهیه
شکلات تخته ای و کره را قطعه قطعه کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا ذوب شود. مخلوط شکلات و کره را در ظرف گودی ریخته و شکر و وانیل را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه بماند تا شکر به آرامی با حرارت مایه ی شکلاتی ، ذوب شود و در طول این مدت، چند بار مواد را هم می زنیم سپس تخم_مرغ ها را به صورت تک تک به مایه ی شکلاتی اضافه کرده و هر تخم مرغ را به مدت 15 ثانیه با همزن دستی خوب می زنیم تا کاملا به خورد مواد برود و این کار را برای هر 3 تخم مرغ انجام می دهیم تا مایه ی شکلاتی کاملا یکدست شود. در ظرف دیگری، آرد و پودر کاکائو را با هم الک کرده و آن را در دو مرحله به مایه ی شکلاتی اضافه می کنیم و به وسیله ی لیسک به صورت دورانی و از زیر به رو، همه ی مواد را به آرامی با هم مخلوط می کنیم. خمیر براونی را درون قالب مربعی که داخل آن را با کاغذ روغنی کاملا پوشانده ایم، می ریزیم و قالب را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 160 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم. برای تهیه ی سس گاناژ ، خامه را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا گرم شود و به نقطه ی جوش برسد اما نجوشد سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و شکلات تخته ای را داخل آن خرد می کنیم و اجازه می دهیم شکلات با حرارت خامه ذوب شود و مخلوط را هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس اجازه می دهیم به مدت 5 تا 8 دقیقه بماند تا ولرم شود و در این حین، چند بار سس_شکلات را هم می زنیم سپس آن را روی تمام سطح براونی که خنک شده است، می ریزیم و براونی را برش زده و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه