آموزش طرز تهیه براونی فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم کره
200 گرم شکلات تلخ
1/2 لیوان پودر کاکائو (لیوان یا پیمانه قنادی)
3/4 لیوان آرد
2 لیوان شکر
1/2 لیوان خامه صبحانه (اگر ندارید شیر)
4 عدد تخم مرغ بزرگ و یا 5 عدد تخم مرغ کوچک
1 لیوان فندق خرد شده
1 لیوان آلبالو بدون هسته (به دلخواه)
طرز تهیه
شکلات و کره را به روش بنماری آب کنید و کنار بذارید ولرم شود. تخم مرغ و شکر را تا وقتی که مثل خامه شود خوب هم بزنید. خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. مخلوط شکلاتی را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. آرد و پودر کاکائو را الک کرده به بقیه مواد اضافه کنید و تا وقتی که مواد یکدست شود هم بزنید فندق و آلبالو ها را اضافه کنید و هم بزنید(من آلبالو نریختم) کف سینی فر با سایز 40×27 سانتی متری را با کره چرب کنید و مایه کیک را بریزید و در فر 180 درجه 25_20 دقیقه بپزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه