آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بانت کیک سیب دابل کارامل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بانت کیک سیب دابل کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت زمان لازم : 1 ساعت و 40 دقیقه
برای 10-12 نفر

مواد لازم:

برای کیک :
3 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک(کوشر)
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین (چون جوش شیرین خیلی ضرر داره بجاش 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین)
1 پیمانه کره بی نمک نرم شده
1 پیمانه شکر
1 پیمانه شکر قهوه‌ای
3 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1 پیمانه باترمیلک (طرز تهیش رو گوگل پیدا میتونین کنین)
3 سیب متوسط خرد شده

برای سس کره قهوه ای:
2 قاشق غذاخوری کره بی نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل

برای سس کارامل:
1 پیمانه شکر
2 قاشق غذاخوری آب
6 قاشق غذاخوری کره بی نمک تکه تکه شده
1/2 پیمانه خامه پرچرب
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه

فر رو در دمای 165-170 درجه بزارین، یک قالب 25 سانتیمتری رو چرب کنید و آرد بپاشین و بزارین کنار.در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک، دارچین، جوز هندی و جوش شیرین رو باهم مخلوط کنین و الک کنین. با سر پدالی همزن، کره و شکر رو با سرعت متوسط حدود 3 دقیقه بزنین تا پوک شه.تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین، وانیل هم اضافه کنید و بزنین تا همه چی مخلوط شه.بعد در چند مرحله، یک در میان مخلوط مواد خشک و باترمیلک رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. اول و آخر مواد خشک باشه.سیب هارم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. دیواره های کاسه هم تمیز کنید. 50-55 دقیقه بپزین تا خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک. داخل قالب روی سیم بزارین تا سرد شه.
روی کیک، سوراخ های بزرگ ایجاد کنین و وقتی کیک هنوز گرمه، با دقت، سس کره قهوه ای رو روی کیک بریزین. بعد ازینکه کاملا سرد شد، از قالب دربیارین روی سیم.
برای سس کره قهوه‌ای، همه موادو داخل قابلمه سس کوچک بریزین و روی حرارت متوسط به پایین، مخلوط کنین تا همه چی حل شه و شروع کنه به قهوه‌ای شدن.ولی نزارین بجوشه.
برای سس کارامل، در یک قابلمه سس متوسط، آب و شکر رو روی حرارت ملایم مدام مخلوط کنین با لیسک تا حل شه و رنگش کاراملی شه و غلیظ شه، ولی نسوزونین.بعد کره رو اضافه کنید و 2-3 دقیقه هم بزنین تا حل شه.بعد همینکه دارین هم میزنین، به آرامی خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنین. مواظب باشید از چشاتون چون میپره اینور اونور.بعد 1 دقیقه بجوشونین و از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنین، بعد بزارین سرد شه.
حین سرو، روی کیک سس کارامل بریزین
طرز تهیه بانت کیک سیب دابل کارامل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی