آموزش طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
بامیه 0
آرد سفید 2.5 پیمانه
آب ۲ پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
شهد یا عسل 2 قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
شهد 0
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 1/4 لیوان
آب لیمو طبیعی 2 قاشق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
گلوکز 1 قاشق غذا خوری
آرد سفید 2.5 پیمانه
آب 2 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
شهد یا عسل2 قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
شهد 0
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 1/4 لیوان
آب لیمو طبیعی 2 قاشق غذا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
گلوکز 1قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-شهد: آب را جوش بیاورید جوهر لیمو یا آبلیمو را اضافه کنید وقتی جوش زد شکر را اضافه کنید ولی هم نزنید تا شکر حل شود (شعله متوسط).وقتی حل شد زعفران و گلاب را اضافه کنید.
2-با فرچه آغشته به آبلیمو کناره های قابلمه را تمیز کنید.شعله را روی متوسط بگذارید تا بجوشد و قوام بیاید و ۲ دقیقه آخر ۱ قاشق گلوکز بهش اضافه کنید.شهد باید از عسل روانتر باشد.نه زیاد آبکی و نه زیاد سفت.چون بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشود.
3-بامیه: آب و روغن و شهد را داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید و روی گاز قرار دهیدو اجازه دهید تا جوش بیاید (شعله متوسط)وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد شعله گاز را خیلی کم کنید و همه آرد و وانیل را به یک دفعه داخل قابلمه بریزید و شروع به هم زدن کنید و خوب با قاشق چوبی هم بزنید و خمیر را با قاشق چوبی تکه تکه کنید تا موقعی که خمیر نرم و لطیف و پخته شود(حدود ۱۰ دقیقه)
4-بعد از روی گاز بردارید و داغ داغ داخل قیف با ماسوره شکوفه یا ماسوره ی مخصوص بامیه بریزید و روی یک سینی ماسوره بزنید و با قیچی یا چاقو برش بزنید.
5-در یک قابلمه روغن داغ کنید (حسابی داغ شود) و بامیه ها را کم کم داخل روغن سرخ کنید و از روغن خارج و داخل شهدی که به دمای محیط رسیده بیندازید حدود ۱ دقیقه داخل شهد زیرو رو کنید و در سبد گذاشته تا شهد آنها چکه کند بعد در ظرف سرو بگذارید.
سایر نکات
1- به جای آبلیمو میتوانید از ۱/۴ قاشق چای خوری جوهر لیمو و یا ۱ عدد لیمو ترش تازه با پوست حلقه حلقه شده استفاده کنید.
2-درصورت استفاده از لیموترش با پوست بعد از خنک شدن لیوترش ها را از شهد خارج کنید.
3-گلوکز اختیاری هست و فقط برای براق تر شدن بامیه ها استفاده میشود.
4-فرقی نمیکند زعفران دم کرده باشد و یا پودر.
5-اگر گلاب ۲ آتیشه بود کمتر استفاده کنید.
6-بهتره از قیف پارچه ای استفاده کنید تا قیف وسط کار پاره نشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه