آموزش طرز تهیه باقلوا نارگیلی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت یوفکای باقلوا (14 عدد)
برای روی باقلوا
حدود1 لیوان روغن مایع + 2قاشق غذاخوری کره
مواد داخل:
3 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخورى پودر نارگیل
1 لیوان گردوی چرخ شده در حدی که زیر دندان حس شود
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
3 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شكرى(5گرم)
نصف پاکت بکینگ پودر( 5 گرم)
مواد شربت:
3 لیوان شکر
3.5 لیوان آب
2-3 قطره آب لیمو
طرز تهیه
طرز تهیه:تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنین.و بقیه مواد را اضافه کرده و مواد میانی را حاضر میکنیم.یوفکای باقلوا را در دو طبقه روی میز کار به درازا پهن میکنیم (دو تا روی هم).از موادی که حاضر کردیم3-2 قاشق غذاخوری در طول یوفکا میریزیم و رول کرده به اندازه 3سانتی متر برش میزنیم و در سینی میزاریم.روی بقیه یوفکاها را با پارچه مرطوب میپوشانیم تا خشک نشن وگرنه موقع رول کردن یوفکاها ترک خورده میشکنن.بعد از اینکه تمام خمیرها تمام شد روغن گرم شده(مخلوط روغن مایع و کره)را روی رولهای یوفکا ریخته در فر 180درجه تا زمانی که خوب سرخ شود میپزیم.بعد از خنک شدن شربت ولرم را روی باقلواها ریخته و صبر میکنیم تا شربت جذب باقلوا شود.
نکته:برای شربت آب و شکر را جوشانده و در آخر آبلیمو را اضافه کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه