آموزش طرز تهیه باقلوا شوبییت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت یوفکای باقلوا(15 لایه)
125 گرم کره
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
خامه(ترجیحا خامه محلی) و یا ماسکارپونه برای داخل باقلوا
گردوی درشت خرد شده و یا پسته
مواد لازم برای شربت:
3 لیوان شکر
3 لیوان آب
یک چهارم لیمو
طرز تهیه
برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای روی اجاق بجوشانید. 15 دقیقه بجوشد کافی است. قبل از اینکه از روی اجاق بردارید آب لیمو را اضافه کنید سپس کنار بذارید . کره را آب کنید روغن مایع را به کره اضافه کنید کف روی کره را جمع کنید. یوفکا ها را از داخل پاکت بیرون آورید و همه را به همان شکل روی میز بذارید(همه روی هم باشد جدا نکنید)یوفکاها را به شکل مربع هایی برش بزنید و داخل هر مربع 1 قاشق مرباخوری خامه بذارید و روی خامه پسته یا گردو هر چیزی که دوست دارید بذارید. به شکل سه گوش تا کنید و داخل سینی فر بذارید. من همه باقلواها را داخل ظرف پیرکس بزرگ گذاشتم . تمام یوفکاها را به همان شکل آماده کنید وقتی داخل سینی میذارید قسمت نوک یوفکا ها را طوری که کمی روی هم بیفتد بذارید که باز نشود. سپس روی هر باقلوا 1 قاشق غذاخوری مخلوط کره و روغن مایع بریزید با این کار روغن داخل باقلوا میرود و لایه لایه میشود. در فر 180 درجه تا وقتی سرخ شود بپزید سپس شربت خنک را روی باقلوای گرم بریزید(بعد از اینکه باقلوا را از فر بیرون آوردید حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید سپس شربت بریزید)نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه