آموزش طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای ظرف پیرکس گرد (32 سانتی متر):
25 عدد یوفکا ی باقلوا (از لوازم قنادی فروشی ها و یا اگر در شهرتان باقلوا فروشی هست از اونا بپرسین)
250 گرم کره
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
1 لیوان گردوی خرد شده
مواد لازم برای شربت:
2.5 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
1 برش لیمو(یا چند قطره آبلیمو)
طرز تهیه
ابتدا کره را آب کنید و روغن مایع را به کره اضافه کنید . یوفکاها را روی میز بذارید و به اندازه ظرف پیرکس ببرید. یوفکاهای گرد برش زده را به 2 قسمت تقسیم کنید. کف ظرف را با فرچه چرب کنید سپس نصف یوفکا ی جدا کرده را داخل ظرف پیرکس بذارید. با فرچه و یا با قاشق 5_4 برگ از یوفکاها را چرب کنید یوفکاهای کناری اضافه مانده را از وسط نصف کنید و داخل ظرف بچینید و مجدد کمی روغن بریزید. سپس گردو را روی یوفکا بریزید و یوفکا های دوم که جدا کرده بودید داخل ظرف بذارید و فقط 5_4 تا از یوفکاهای گرد کامل بالایی را چرب کنید.(نصف25 یوفکا را داخل ظرف بیذارید و 4، 5 لایه را چرب کنید بعد یوفکاهای کناری رو بذارید و باز چرب کنید و گردو بپاشید. سپس نصف یوفکا ی باقیمانده رو بذارید و فقط 4 ,5 برگ یوفکا را چرب کنید در آخر روغن باقیمانده را بریزید) ابتدا به شکل بعلاوه برش بزنید سپس از وسط هر کدام را برش بزنید و به 16 قسمت تقسیم کنید. روغن باقیمانده را روی یوفکا ها بریزید و در فر 170 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید.
آب و شکر و آبلیمو را روی اجاق بجوشانید وقتی که حباب حباب زد از روی اجاق بردارید و کمی که از گرمای اولیه افتاد ، داخل سینی سرد شده بریزید. 2 ساعت استراحت بدید و سپس تزیین کرده سرو کنی . نوش جان ❣برای باقلوا ها باید شربت و یا باقلوا یکی گرم و یکی سرد باشد یا شربت سرد را روی باقلوای گرم بریزید و یا شربت گرم را روی باقلوای سرد بریزید.
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه