آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه باقلا فسنجان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقلا فسنجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 3 قاشق غذا خوری
پیاز (سرخ کرده) 3 قاشق غذا خوری
گردو 150 گرم
لوبیا چیتی 1 پیمانه

طرز تهیه

1-ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید.

2-گردو را آسیاب كرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد .

3-بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید.

سایر نکات

) غلظت غذا دلخواه می‌‌باشد اما بهتر است آن را كمی سفت تهیه كنید.
2)این غذا را هم با كته و هم با نان میتوانید سرو كنید.
3)باقلا فسنجان جزو غذاهای محلی استان گیلان است.
4)حتما لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را قبل از پخت 2بار بجوشانید و ابش را خالی كنید.
طرز تهیه باقلا فسنجان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی