آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه
ماهیچه ی گوسفندی دو عدد
روغن به مقدار لازم
باقالی پاک شده ۱ پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک،فلفل قرمز و دارچین به مقدار لازم
شوید خشک به مقدار لازم
پیاز یک عدد

طرز تهیه

ابتدا برنجمونو میشوریم و با آب نمک میذاریم یک ساعت بمونه (به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق غذاخوری نمک بهش اضافه کنید)،ماهیچه رو با پیاز و روغن و زعفران تفت میدیم وقتی رنگش تغییر کرد بهش دوسه لیوان آب اضافه میکنیم و یک تکه چوب دارچین در صورت تمایل داخلش میریزیم و با شعله ملایم میذاریم تا دو ساعتی بپزه ،در اواخر پخت به آن نمک و کمی فلفل قرمز اضافه میکنیم و چوب دارچین را خارج میکنیم و میذاریم تا آب ماهیچه کم بشه مقداری از آب آنرا برای سس نگه میداریم،برای سس کمی از آب گوشت رو با یک قاشق غذاخوری رب مخلوط کرده و کمی روی حرارت میذاریم تا بجوشه و خامی رب گرفته شود.توی یک قابلمه آب میریزیم تا بجوشه وقتی جوشید برنج خیسانده شده در آب نمک که آبش رو گرفتین به همراه باقالی های تمیز توی آب جوش میریزیم تا بپزند یک یا دوسیب زمینی رو پوست میکنیم و لایه لایه میکنیم و اگر خواستیم قالب میزنیم بعد از اینکه برنج به مرحله دم کشیدن رسید آبکش میکنیم و ته قابلمه روغن میریزیم و به سیب زمینی ها نمک میزنیم و سیب زمینی ها رو ته قابلمه میچینیم وروی آن مخلوط برنج و باقالی آبکش شده میریزیم و روی آن شوید خشک میپاشیم به همین ترتیب چند لایه تکرار میکنیم ودرآخر به مقدار لازم روغن روش میریزیم و یک چهارم استکان آب به قابلمه اضافه میکنیم وزعفران آب شده را هم در لایه آخر اضافه میکنیم و دمکنی را میذاریم تا حدود نیم ساعت بمونه ودم بکشه
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی