آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه باسلوق هندوانه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باسلوق هندوانه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

نشاسته گل 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 1/1/2 لیوان
آب سرد 1/2 لیوان
کره20 گرم
پودر نارگیل به مقدار لازم
رنگ خوراکی سبز و قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا نشاسته و شکر و گلاب و آب را مخلوط کرده خوب هم میزنیم

2-بعد توی قابلمه نسوز روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم چون سریع به غلظت میرسه

3-اونقدر ادامه میدهیم که مانند فرنی یا حلوا وسط قابلمه جمع بشه کره را در این مرحله اضافه کنید حدودا نیم ساعت طول میکشه…

4-بعد شعله رو خاموش کرده و خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم

5-که یکی بی رنگ است و دو خمیر باقی مانده را به رنگ سبز و رنگ قرمز میزنیم دستهامون رو چرب کرده و ورز داده تا خوب رنگ بگیره

6-یه قطره رنگ خوراکی کافیه..روی پلاستیک فریزر پودرنارگیل ریخته اول خمیر سبز رو پهن کره به قطر نیم سانت بعد خمیر سفید را روش پهن کرده

7-و بعد خمیر قرمز رو لوله ای کرده وسط کار روی خمیر سفید گذاشته به کمک پلاستیک رول میکنیم نیم ساعت داخل یخچال استراحت داده

8-بعد بیرون آورده و برش ۱سانت میزنیم و دوباره دایره را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.نوش جان
طرز تهیه باسلوق هندوانه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی