آشنايي با طرز تهیه باسلق…
مواد لازم :
نشاسته: یک فنجان
شکر: ۲ فنجان
آب: ۱/۵ فنجان
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: ۴ قاشق غذاخوری
کره یا روغن جامد: یک و نیم قاشق چایخوری
گردو ( بادام يا پسته): به میزان لازم
طرز تهیه:
نشاسته و آب را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید. آنقدر به هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل شود.
نکته: اگر در آن ناخالصی مشاهده کردید آن را از صافی رد کنید.
شکر را به محلول ضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید و آن را خوب هم بزنید تا نشاسته به طور یکنواخت و بدون گلوله شدن بپزد.
این کار را تا سفت شدن مایع باسلق ادامه دهید.
نوک قاشق را روی سطح بکشید، اگر اثر قاشق روی آن باقی ماند گلاب را اضافه کنید هم بزنید تا دو باره سفت شود.
در مرحله آخر کره یا روغن را به آن اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
در اين مرحله اگر مايليد باسلق گرد داشته باشيد بايد پودر نارگیل را در یک ظرف گود بريزيد و بعد از آنکه مايع کمی سرد شد، مقداري از آن را برداشته و به صورت توپ كوچك در آوريد و داخل ظرف نارگيل بغلتانيد و در پايان كار 1 مغز گردو يا مقداري پسته خرد شده و يا بادام رويش فرو كنيد.
و يا مي توانيد پودر نارگيل را كف يك سيني پخش كنيد و بعد از اينكه مايع باسلق كمي سرد شد مايع را روي آن پخش كرده و گردوها، بادام يا پسته را در يك رديف قرار داده و مايع را به صورت رول بپيچيد و در آخر وقتي كاملا سرد شد با يك چاقوي چرب برش بزنيد.
نوش جان…
نوشته شده توسط گروه 7گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه