آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بار های نارنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بار های نارنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ی هم دما با اتاق ………….. 120 گرم
پودرشکر ……………………….. یک چهارم لیوان
آرد ………………………………. 1 لیوان
وانیل ……………………………. 1 قاشق چای خوری
.
مواد لازم سس نارنگی:
تخم مرغ ……………………….. 2 عدد
شکر …………………………….. یک و نیم لیوان
آب نارنگی ……………………… 4 نارنگی
رنده ی پوست نارنگی ………… 4 نارنگی
آرد ………………………………. 2 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم روی شیرینی:
پودرشکر ………………………. به مقدار لازم
برگ نعناع تازه ………………… به مقدار لازم

طرز تهیه

کره را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن می زنیم تا قوام کرم مانند پیدا کند. پودر شکر ، آرد و وانیل را به آن اضافه کرده و به زدن ادامه می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. درون یک قالب مربعی فر ، کاغذ روغنی قرار می دهیم و خمیر را روی کاغذ روغنی می ریزیم و پهن می کنیم و روی آن را صاف می کنیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا بیسکویت بیس ما بپزد. برای تهیه ی کرم روی بارهای نارنگی، تخم_مرغ ها و شکر را در ظرف گود مناسبی ریخته و با همزن به خوبی می زنیم تا شکر کاملا در تخم مرغ حل شود سپس آب و رنده ی پوست 4 نارنگی را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم و در آخر، آرد را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. سس_نارنگی را کاملا روی سطح بیسکوییت که از فر خارج کرده ایم، ریخته و پهن می کنیم و قالب را دوباره به مدت حدود 25 دقیقه درون فر با دمای 140 درجه ی سانتی گراد، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کمی خنک شود و همان طور که درون قالب است آن را به شکر بارهای(تکه های باریک) یک نفره، برش می زنیم و روی آن ها را با شکر و برگ های تازه ی نعناع ، تزیین کرده و بعد از این که کاملا خنک شد، آن را سرو می
طرز تهیه بار های نارنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی