آموزش طرز تهیه بار های نارنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ی هم دما با اتاق ………….. 120 گرم
پودرشکر ……………………….. یک چهارم لیوان
آرد ………………………………. 1 لیوان
وانیل ……………………………. 1 قاشق چای خوری
.
مواد لازم سس نارنگی:
تخم مرغ ……………………….. 2 عدد
شکر …………………………….. یک و نیم لیوان
آب نارنگی ……………………… 4 نارنگی
رنده ی پوست نارنگی ………… 4 نارنگی
آرد ………………………………. 2 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم روی شیرینی:
پودرشکر ………………………. به مقدار لازم
برگ نعناع تازه ………………… به مقدار لازم
طرز تهیه
کره را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن می زنیم تا قوام کرم مانند پیدا کند. پودر شکر ، آرد و وانیل را به آن اضافه کرده و به زدن ادامه می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. درون یک قالب مربعی فر ، کاغذ روغنی قرار می دهیم و خمیر را روی کاغذ روغنی می ریزیم و پهن می کنیم و روی آن را صاف می کنیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا بیسکویت بیس ما بپزد. برای تهیه ی کرم روی بارهای نارنگی، تخم_مرغ ها و شکر را در ظرف گود مناسبی ریخته و با همزن به خوبی می زنیم تا شکر کاملا در تخم مرغ حل شود سپس آب و رنده ی پوست 4 نارنگی را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم و در آخر، آرد را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. سس_نارنگی را کاملا روی سطح بیسکوییت که از فر خارج کرده ایم، ریخته و پهن می کنیم و قالب را دوباره به مدت حدود 25 دقیقه درون فر با دمای 140 درجه ی سانتی گراد، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کمی خنک شود و همان طور که درون قالب است آن را به شکر بارهای(تکه های باریک) یک نفره، برش می زنیم و روی آن ها را با شکر و برگ های تازه ی نعناع ، تزیین کرده و بعد از این که کاملا خنک شد، آن را سرو می
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه