آموزش طرز تهیه بادام هندی با روکش شکلات کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
کره 2 قاشق غذا خوری
عسل 3 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
شکر (یا شکر قهوه ای) به مقدار لازم
پودر شکلات تلخ ( یا کاکائو ) به مقدار لازم
بادام هندی به مقدار لازم
طرز تهیه
1-بادام هندی ها رو ۱۰ دقیقه در فر با ۳۶۰ درجه فارنهایت تفت می دیم.گاهی هم میزنیم که نسوزد.
2-کره را باعسل و وانیل در ظرفی روی حرارت قرار میدیم تا به رنگ کهربا دربیاد.
3-بادام ها رو داخل مخلوط عسل می ریزیم تا کاراملی بشن.
4-بعد داخل مخلوط پودر کاکائو و شکر میچرخانیم و جدا از هم در ظرفی می چینیم تا سرد و ترد بشن.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه