آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه اکبرجوجه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه اکبرجوجه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

جوجه با پوست 1 عدد
رب انار ملس 1/3 پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و کمی ادویه به مقدار لازم
روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
پیاز 2 عدد
آبغوره به مقدار لازم
نعنا و گشنیز خرد شده (نصف پیمانه در صورت تمایل) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-مرغ درسته و شکم خالی رو تمیز بشویین و بعد حدود دو ساعت در کمی آب نمک بذارین خیس بخوره . بعد کاملا آبکشی کنین .

2-کمی روغن و چند قاشق رب انار و رب گوجه فرنگی رو با کمی نمک و ادویه و آبغوره توی یک پیاله کوچک بریزین و با یک قلم موی نرم مخصوص آشپزی به تمام پوست مرغ از جمله بالها و کنار و گوشه های اون بمالین .

3- داخل شکم رو هم کمی از این مخلوط چرب کنین و بعد یک پیاز رو پوست کنده و همراه با گوجه فرنگی قاچ کرده داخل شکم اون بذارین .( از سیزیجات معطریی که خرد شده کمی – حدود دو قاشق – میتونین داخل شکمش جا بدین .

4-مقداری از روغن سرخ کردنی در قابمله ای بزرگ و نچسب و گود بریزین ( که روغن به اطراف نرشح نکنه و در ضمن خیلی هم روغن مصرف نکنین چون بعدا باید دور بریزین ) داغ که شد ان مرغ رو که خوب رب و روغن مالی شده -توی روغن داغ بذارین .

5-درب قابلمه رو بذارین و با شعله نسبتا زیاد سرخ کنین . یکطرف که سرخ شد …شعله رو کم کنین و کمی صبر کنین تا روغن ترشح نکنه به اطراف و بعد طرف دیگر رو برگردونین . همه طرف مرغ که خوب سرخ شد .

6-شعله رو خاموش کنین و کمی صبر کنین ( در اینصورت پوست مرغ به کف ظرف نمی چسبه ) و مرغ رو از توی اون در بیارین و چند قاشق از روغن رو نگهدارین و باقی روغن اضافی رو دور بریزین .

7-مرغ رو توی یک قابلمه دیگه بذارین و از اون چند قاشق روغن توش بریزین و باقی رب انار و آبغوره و رب گوجه رو باهم مخلوط کنین و نمک و فلفل و تندی اون رو اندازه کنین و روی مرغ بریزین و یک چهارم پیمانه آب اضافه کنین .

8-اگه سبزی معطر هم آماده کردین دو سه قاشق هم توی این قابلمه اضافه کنین و بذارین با شعله ملایم حدود یکساعت و اندی بپزه . هرچه مرغ ریز تر و به عبارتی جوجه تر باشه هم خوشمزه تره و هم زود میپزه .

9-وقتی جوجه پخته شد توی ظرف مناسب بکشین و تزیین کنین و سس مخصوص رو هم توی سس خوری بریزین که هرکسی برای خودش روی غذاش بریزه … اگه هم دوست داشتین میتونین با پلو سرو کنین و یا فقط با نون نوش جون کنین .
طرز تهیه اکبرجوجه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی