آموزش طرز تهیه املت تونسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
۲ عدد پیاز
۴ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد فلفل سبز حلقه حلقه
۴ عدد تخم مرغ
۴ حبه سیر له شده
۱ قاشق غذا خوری پاپریکا
۴۰۰ گرم سوسیس بلغاری
۱ عدد قرص عصاره آب مرغ
۱ قاشق غذا خوری آویشن
نمک به میزان لازم
نصف فنجان روغن سرخ کردنی
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری پودر کاری
۲ قاشق غذا خوری پودر گشنیز
۱ قاشق غذا خوری فلفل گرانول
پیاز نواری خرد شده مقداری برای تزیین
جعفری مقداری برای تزیین
آب به مقدار لازم
طرز تهیه املت تونسی
داخل یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، با پیاز، سیر و سوسیس خرد شده به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
قرص عصاره مرغ، گوجه فرنگی خرد شده و ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید.
یک فنجان آب یا کمتر به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید تا جایی که کمی آبکی شود.
فلفل سبزها را اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید موادی که ترکیب کردهاید بجوشند تا خوراک شما مقداری خودش را بگیرد.
حالا تخم مرغ ها را روی مواد بشکنید و در ماهیتابه را بگذارید.
وقتی سفیده تخم مرغها سفت شد ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و برای سرو غذا روی آن با با پیاز و جعفری تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه