آشپزي و شيريني پزي صبحانه

طرز تهیه املت تره‌ فرنگی با اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه املت تره‌ فرنگی با اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز خردكرده بدون دانه ۱ عدد بزرگ
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
تره‌فرنگی خردكرده ۳ عدد (حدود ۴۵۰ گرم)
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
برگ‌های كوچك اسفناج ۱۵۰ گرم
مغزهای برشته كرده ۳ قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ ۵ عدد
ریحان تازه و خردكرده ۱ قاشق سوپخوری
جعفری تازه و خردكرده ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

۱٫ تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت ۶ – ۸ دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و ۱ دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

۲٫ آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود ۵ دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.

۳٫ حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و ۳-۴ دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد.

۴٫ سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.
طرز تهیه املت تره‌ فرنگی با اسفناج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی