آموزش طرز تهیه اشکنه رسمی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز درشت یک عدد ساطوری شده
تخم مرغ 4 عدد
شنبلیله خشکدو قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6-5 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آرد را اضافه کرده و یکی دو دقیقه سرخ کنید. شنبلیله خشک و زردچوبه را اضافه کرده و بعد از چند ثانیه تفت دادن 40 پیمانه آب جوش به غذا اضافه کنید.
2. هنگامی که غذا مجددا به جوش آمد شعله را کم کنید. تخم مرغ ها را جداگانه شکسته و با کمی نمک هم بزنید تا یک دست شود، سپس به اشکنه اضافه کنید.
3. هنگامی که تخم مرغ در غذا خود را گرفت، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با نان سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه