آشپزي و شيريني پزي

طرز تهیه اشکنه خراسانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه اشکنه خراسانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بعضی‌ها اسمش را اشکنه تهرانی گذاشته‌اند، اما واقعیت این است که مردم خراسان آن را پیش از دیگران طبخ می‌کرده‌اند. اشکنه خراسانی، برخلاف اشکنه جنوبی‌ها رنگی قرمز دارد و نسبت به اشکنه بوشهری، آبکی‌تر است. اگر گیاه‌خوار هستید یا به دنبال یک پیش‌غذای سبک و ساده می‌گردید، پیشنهاد می‌کنیم که تنها در نیم ساعت این غذای ساده را آماده کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیب‌زمینی: ۳ عدد
رب گوجه‌‎فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
زرچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
روغن، نمک و فلفل: مقداری

طرز تهیه

دو، سه قاشق روغن را در قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز ساطوری و ریز را در آن تفت دهید.

وقتی پیاز رنگ گرفت، زردچوبه را اضافه کنید و کم مخلوط را هم بزنید. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی چرخ بدهید.

دو پیمانه آب به رب اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید. سیب‌زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و حدود یک ربع برای پخت به سیب‌زمینی فرصت دهید.

پیش از کشیدن اشکنه، تخم‌مرغ را در قابلمه بشکنید و روی آتش ملایم هم بزنید تا بپزد.
طرز تهیه اشکنه خراسانی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی