آموزش طرز تهیه اسکمو مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
مواد لازم برای10 نفر
میوه های مخصوص تابستان به مقدار لازم
نمک ،گلپر و شکر به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
1-به این صورت که هر میوه ی تابستونی رو که دلتون خواست( شامل: آلو ، آلبالو، گیلاس، اخته ، آلوچه، آلوزرد، قیصی، آلوقرمزززز، تمشک ) میریزین توی قابلمه ، روش آب میریزید یه کم نمک و شکر و گلپر هم میریزید میزان این چاشنی هاش سلیقه ایه،یکی ترش دوس داره، یکی ملس.
2-بعد درشو میذارید و اجازه میدید حدود نیم ساعت بپزه، در حدی که وقتی با قاشق میزنید روی میوه ها له بشن. اگه دوست داشتید قبلش هسته هاشو جدا کنید ،من با هسته میذارم چون هسته هاش هم بخشی از وجود آلاسکاس.
3بعد توی آبکش میریزید و آبش رو جدا میکنید،میوه ها رو یه کم با پشت قاشق له میکنید و قاطی آبش میکنید و در لیوان ریخته با یک چوب بستنی راهی فریزر کنید بعد از یخ بستن از لیوان جدا کنید و نوش جان کنید
سایر نکات
میتونید فقط میوه هایی رو که دارید استفاده کنید لزومی نداره همه ی این موادو بریزید
من خودم فقط البالو و گیلاس و آلو قرمز و قیصی ریختم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه