آموزش طرز تهیه اسپرسو با قوری موکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آب به مقدار لازم
قهوه اسپرسو 1/2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-چون از قوری موکا برا تهیه اسپرسو استفاده می کنیم میزان قهوه و آب بستگی به حجم این قوری دارد که داری اندازه مناسب برای یک نفر تا ۱۲ نفر می باشد .
2برای استفاده از این ماشین به یک وسیله حرارتی مثل اجاق گازی یا برقی نیازاست که مراحل تولید قهوه با استفاده از انرژی حرارتی این وسایل حرارتی تولید میگردد
3-یک قوری قهوهساز اسپرسو از سه بخش اصلی تشکیل شده است: ۱. محفظه نگهدارنده آب: این محفظه که در بخش زیرین قرار دارد ،وظیفه نگهداری آب را بر عهده دارد. آب دراین ظرف داغ شده و با فشار به سمت سبد قهوه رانده میشود.
4-سبد قهوه: این محفظه دارای دو بخش میباشد ،یکی محفظه دایرهای شکل که قهوه آسیاب شده را درون آن میریزند و دوم لولهای متصل به محفظه سبد که در زیر آن جای دارد. این لوله در هنگام بسته شدن کامل قهوهساز،درون آب درون محفظه نگهدارنده آب فرو میرود.
5-ظرف فراورده این ظرف که در بالای سیستم جای میگیرد و دارای یک دسته نیز میباشد وظیفه نگهداری نوشیدنی قهوه تولید شده را بر عهده دارد. در کف این ظرف فیلتری موجود است که دقیقا” در بالای سبد قهوه قرار میگیرد. میانه این ظرف لولهای است که نوشیدنی تولید شده از آن گذر کرده ونهایتا” درون ظرف سر ریز میشود
6-ابتدا محفظه نگهدارنده آب را با آب پر می کنیم و بعد داخل سبد قهوه را با اسپرسو پر می کنیم و با انتهای قاشق آن را فشار می دهیم ، که برای هر شات اسپرسو حدود ۷ گرم یا ۱/۲ قاشق غذا خوری قهوه لازم است
7-سپس سه قسمت قوری را روی هم سوار می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بعد از بجوش آمدن آب بخار آب ازسبد قهوه عبور گرده و سپس اسپرسو در مرحل نهایی داخل محفظه نگهدارنده جمع می شود
8-در این مرحله اسپرسو آماده سرو می باشد.اسپرسو پایه ی برای نوشیدنی های دیگر مانند اسپرسو برج ، کاپوچینو، قهوه مکا می باشد .اسپرسو کافئین بیشتری نسبت به دیگرقهوه ها دارد نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه