آموزش طرز تهیه اسپاگتی در فنجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
اسپاگتی آشيانه اي …………….. 10 آشيانه
کره ………………………………. 2 قاشق غذاخوري
گوشت چرخ کرده ……………… 500 گرم
نمک، فلفل ………………………. به مقدار لازم
جعفري خرد شده ………………. 1 فنجان
گوجه فرنگي ……………………. 4 عدد
روغن زيتون ……………………. 3 قاشق غذاخوري
پنير پيتزاي رنده شده …………. به مقدار دلخواه
جوز هندي ………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه
اسپاگتي را حدود 10 دقيقه در آب در حال جوش که 1 قاشق غذاخوري نمک در آن ريخته ايم، مي جوشانيم. سپس اسپاگتي را آبکش مي کنيم. يک قاشق غذاخوري از کره را در ظرفي ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و اسپاگتي ها را چند دقيقه در کره حرارت مي دهيم و سپس شعله ي اجاق را خاموش کرده و در ظرف اسپاگتي را نيمه باز مي گذاريم. در ظرف ديگري گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و جعفري خرد شده در يک قاشق غذاخوري کره به خوبي تفت مي دهيم تا گوشت پخته شود و از روي شعله ي اجاق بر مي داريم. در يک ظرف روغن زيتون را ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و گوجه فرنگي هاي رنده شده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب تفت مي دهيم و نصف ليوان آب اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم 5 دقيقه با در بسته بپزد. نصف يک فنجان را اسپاگتي ريخته و يک قاشق غذا خوري از مايه ي گوشتي، وسط آن ريخته و روي آن را اسپاگتي ريخته و خوب مي پوشانيم و فنجان اسپاگتي را در ظرف فر که از قبل چرب کرده ايم برمي گردانيم. اين کار را با تمام اسپاگتي و مواد گوشتي انجام مي دهيم و در آخر با سس گوجه فرنگي روي اسپاگتي ها را مي پوشانيم و روي آن را نيز با پنير پيتزا مي پوشانيم و مقداري جوز هندي روي آن مي پاشيم و به مدت 15 دقيقه در فري که از قبل با دماي 180 درجه روشن کرده ايم قرار مي دهيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه