آموزش طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
اسپاگتی 700 گرم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ 1 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
طرزتهیه
1-اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کردهاید بپزید.
2-آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا بهم نچسبند
3-پیاز را سرخ کنید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
4-رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد (در صورتی که آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود)
5-نصف اسپاگتیها را در ظرف پیرکسی و روی آن را مایه گوشتی آماده شده بریزید.
6-روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده بپاشید
7-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت۱۷۰درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه