آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

۳عدد سینه مرغ
۴۰۰ گرم قارچ
یک عدد پیاز متوسط
۲ عدد فلفل دلمه ای متوسط
۱۲ عدد نان تست تازه
پنیر پیتزا به میزان لازم
یک قاشق غذا خوری آبلیمو
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان مناسب
پودر آویشن و زرد چوبه به میزان مناسب

طرز تهیه

۱٫ سینه های مرغ را داخل قابلمه بگذارید تا آب پز شوند، بعد از سرد شدن آنها را ریش ریش کنید.

اسنک مرغ و قارچ؛ مخصوص دورهمی های دوستانه

۲٫ پیاز رنده شده و زرد چوبه را داخل ماهی تابه ای که از قبل در آن روغن ریخته اید بریزید و تفت دهید.

۳٫ فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید تا کمی پخته شود.

۴٫ قارچ های حلقه شده را داخل ماهی تابه بریزید و خوب هم بزنید تا سرخ و نرم شوند.

۵٫ آبلیمو، فلفل، نمک و پودر آویشن را به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.

۶٫ مرغ ریش ریش شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شوند سپس زیر حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.

۷٫ رو یک لایه نان تست کمی پنیر پیتزا بریزید و سپس یک لایه از مواد را روی آن بریزید و مجدداً کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد نان تست دیگری روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا خود را بگیرد، سطح بالای نان تست را کمی به روغن آغشته کنید. تمامی اسنک ها را به همین شیوه آماده کنید.

۸٫ ساندویچ ساز را روشن کنید و کمی سطح داخل آن را روغنی کنید و اسنک ها را به ترتیب داخل آن بگذارید، سپس در ساندویچ ساز را ببندید.

۹٫ بعد از چند دقیقه که اسنک ها کمی برشته شدند آنها را از داخل ساندویچ ساز بیرون بیاوردید و داخل ظرف مورد نظر خود بچینید و با سس مورد علاقه خود سرو کنید.

نکته

اگر دستگاه ساندویچ ساز در منزل نداشتید می توانید از تستر یا فر استفاده کنید.
برای خوشمزه تر شدن اسنک می توانید آن را با سس خردل سرو کنید.
اگر به جای مرغ در دستور تهیه اسنک از کالباس استفاده کردید نیازی به سرخ کردن و آب پز کردن آن نمی باشد می توانید آن را در مرحله آخر به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی