با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين اسنك گياهي فوق العاده خوشمزه آشنا شويد…
مواد اولیه :برای 4 نفر
| قارچ 250گرم |
| سیر 2حبه |
| پودر سیر 2قاشق مرباخوری |
| پودر موسیر 1قاشق مرباخوری |
| روغن زیتون 5قاشق غذاخوری |
| نان تست 10عدد |
| جعفری 5قاشق غذاخوری (ساطوری شده) |
| آبلیمو 1قاشق چایخوری |
| نمک به میزان لازم |
| فلفل به میزان لازم |
| گلپر 1قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
ابتدا سیر را رنده کرده و به آن مقداری نمک بزنید تا به هم نچسبد.داخل تابه مقداری روغن زیتون را گرم کرده و سیر را داخل آن تفت دهید.
قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کرده و به سیر اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا قارچ زیاد اب نیندازد(در صورت لزوم مقدار بیشتری روغن زیتون اضافه کنید).
وقتی قارچ سرخ شد پودر سیر،پودر موسیر،گلپر، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان های تست را داخل سینی فر بچینید و روی دو طرف آنها را با روغن زیتون چرب کنید.حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ،سپس برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود .
پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید ، مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید.
نکات مهم:
1)در صورت تمایل از مقداری سس سیر هم داخل اسنک استفاده کنید.
2)این اسنک با مقداری پنیر پیتزا بسیار خوشمزه تر میشود.
3)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخودفرنگی هم به مواد مایه اضافه کنید.
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir







اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه