آموزش طرز تهیه اسلایس کارامل و شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 25 دقیقه
مدت پخت : 30 دقیقه
برای 15 اسلایس
مواد لازم:
396 کیلوکالری
برای لایه اول یا شرتبرد دو تا دستور میزارم که اولی واسه همین عکسه.
شرتبرد 1:برای قالب 23 در 23 سانتیمتری با مدت پخت 20 دقیقه
1 و 1/4 پیمانه آرد
1/4 پیمانه شکر
150 گرم کره سرد مکعبی خرد شده
–
شرتبرد 2:برای قالب 23 در 33 سانتیمتری با مدت پخت 28-35 دقیقه
1 پیمانه پودر قند
2 پیمانه آرد
225 گرم کره سرد، مکعبی خرد شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
–
–
برای کارامل :
115 گرم کره
1/2 پیمانه شکر قهوهای
1/2 پیمانه شیرعسل
2 قاشق غذاخوری شربت ذرت(لوازم قنادی ها دارن و بجاش میشه عسل زد)
–
–
برای شکلات:
2 پیمانه شکلات چیپسی
1 قاشق چایخوری روغن مایع گیاهی
–
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، قالب یا پیرکس مناسب رو با اسپری چرب کنین، همه موادو مخلوط کنین در مخلوط کن یا با دست تا کرامبی شه، نباید کره آب شه.یکجا دیدم نصف قاشق چایخوری نمک و بکینگ پودر هم زده بود که اختیاری هستش.نزنین بهتره .بعد داخل قالب فشار بدین.بعد بپزین تا خیلی خیلی کم رنگش طلایی شه.
برای کارامل، بعد ازینکه لایه اول پخت و سرد شد، کره رو روی حرارت ملایم آب کنین، بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین تا بجوشه،بعد 5 دقیقه که جوشید و غلیظ شد ،از روی حرارت بردارید و 2 دقیقه دیگه هم بزنید تا سرد شه و روی لایه اول بریزین و پخش کنین یکدست.
بعد ازینکه کارامل سفت شد، شکلات و روغن رو بصورت بن ماری یا 1 دقیقه در مایکروویو با قدرت بالا(اگه آب نشه 15 ثانیه بعد دوباره بزارین) آب کنین و روی کارامل بریزین و پخش کنین. بعد روی کابینت یا در یخچال بزارین تا سفت شه و بعد ببرین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه