آموزش طرز تهیه اسلایس سیب و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سیب درشت 3 عدد
پودر دارچین 1 قاشق غذا خوری
جوز هندی نوک قاشق چای خوری
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شکر دانه ریز 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
آرد پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-سیب ها رو رنده درشت میزنیم و میزاریم روی حرارت تا آبش کشیده بشه بعد پودر دارچین و جوز هندی رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و گردو رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم مواد خنک بشه
2-تخم مرغ وشکر رو خوب باهمزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه، روغن مایع رو در حین همزدن اضافه میکنیم
3-آرد و بکینگ پودر رو دو بار الک میکنیم و نصف پیمانه آرد رو با مخلوط حاصله خوب میکس میکنیم، حالا شیر به دمای محیط رسیده رو آروم اضافه میکنیم و در نهایت باقی مانده ی آرد و با دور کند همزن مخلوط میکنیم
4-کف قالب ۲۰*۳۰ رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و نصف ملات کیک رو میریزم داخلش و فر روی۱۸۰درجه تنظیم میکنیم،۱۵دقیقه سینی کیک رو میزاریم داخل فر تا کمی بپزه
5-در فر رو باز میکنیم و سینی کیک رو میاریم بیرون ،حالا میکس سیب رو میریزیم روسطح کیک و خوب پخشش میکنیم،و در نهایت باقی ملات کیک رو میریزیم روی میکس سیب و دارچین، و۲۰دقیقه زمان میدیم تا بپزه
6-بعد از خنک شدن برش میزنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه