آموزش طرز تهیه استیک با طعم سیر و ریحان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله 800 گرم
فلفل سیاه یکدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
سیر حلقهای خرد کرده 4 حبه
نمک به میزان لازم
ریحان 2 ساقه
فلفل قرمز خرد کرده 2 عدد
مواد لازم برای سس
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
1.گوشت را به چهار حلقه 200 گرمی برش بزنید و قدری با استیک کوب بکوبید. آنگاه با فلفل و روغن زیتون مزهدار کنید و یک شب در یخچال قرار دهید.
2.حالا هر بار دو قطعه از گوشت استیکی را در ظرف دیوار کوتاه مناسب مایکروویو قرار دهید .
3.سیرهای خرد کرده را در کنارش بریزید و روی صفحه پایهکوتاه در دستگاه بگذارید. در دستگاه را ببندید و با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل 8 -10 دقیقه استیکها را بپزید.
4.سپس در دستگاه را باز کنید و استیکها را زیر و رو کنید و این بار 5 – 6 دقیقه دیگر آن را بپزید. اکنون استیک برشته شده را در بشقاب قرار دهید.
5.رویش نمک بپاشید و با سیر، ریحان و برشهای فلفل قرمز بیارائید و قدری از مخلوط سس روی آن بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه